Uzdevums Latvijas skolniekiem un darbmācības skolotājiem...

Šis emuārs

Uzdevums Latvijas skolniekiem un darbmācības skolotājiem...




Kā iemīlēt mežu un koku? Pavisam vienkārši, 3x3 nometnē mēs to iemācijāmies! Dosim iespēju bērniem izgatavot no dabiska koka interesantas lietas un tā meža un koka burvība daudziem pielips. Taisām pašgājēju auto! Gandrīz kā F-1 !

   Labām lietām nav nekā lieka! Kā dzinējs, - motors darbojās koka zars vai maikste kura iztaisnojoties velk auklu un tā griež asi ar riteņiem. Tehniskie noteikumi ir bargi! Absolūti nekādu ierobežojumu! Auto detaļu izmēri, forma, krāsa,...un viss pārējais...brīva izvēle.        Uzvar tālāk aizbraukušais!!!
Te visu rudeni, ziemu un pavasari būs kopdarbs vecākiem un darbmācības skolotājiem ar bērniem. Skaidrs, ka visu izšķirs laba konstrukcija un stiprs motors!

Varu apsolīt, ka balvas būs interesantas no Rīgas tehniskās universitātes, Latvijas Izgudrotāju biedrības, Latvijas Amatniecības kameras.     Esam pārliecināti, ka dalībniekus un uzvarētājus vēlēsies apbalvot vēl daudzi, arī mežinieku un kokapstrādes pārstāvji.

Šobrīd plānojam, ka pirmās sacīkstes notiks Valkas rajona Kārķu pagastā Meža dienās aprīļa pēdējā nedēļā.  Pēc tam arī Rīgā sarīkosim finālu....(datumi, vieta. tiks precizēti...)
 Veiksmi visiem, kas mīl mežu, kokus un koka dizainu! Sākam gatavoties! Nekādu blēdību, tikai gudras viltības!!! Vilnis Kazāks 29387388 vilnis.lak@inbox.lv

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru