Viena koka devumi...


 

Viena koka devumi...

Gaidiet, būs vēl citas  pareizās bildes...

Tā tas bija un vēl pa brīdim turpinās. Darbnīcā tapa un top interesantas lietas. Gan skolām, kā paraugi, gan dāvanas, kādas nekur nevar nopirkt.

 


Piemērs, vienkoču lietas un mēbeles. Bija brīdis, kad vienlaikus tapa pusducis vienkoču krēsli! Bildē redzams, divvietīgais, kas tālākāstūrī, savu māju atrada manā dzimtenē – uzdāvināju Kārķu tūrisma info centram. Krēslam tur daudz labu draugu. Kārķos ir interesanta tradīcija – ja tev ir mīļa dzimtā vieta, pasēdi savā krēslā un atceries.

 




Vēl atcerējos! Toreiz kopā tapa interesanta kompānija. Viens no krēsliem tika dāvināts Vācijas Linaburgas  amatniecības kamerai 100 gadu jubilejā. Vedot dāvanu pa ceļam gadījās interesants notikums. Berlīnē mūs aizturēja policija. Atseguši krēslu, uzreiz piesēja mums nelikumīgu tirgošanos. Kad uzrādījām krēsla atzveltnē iekalto mērķi, policisti lepni  sēdās krēslā un fotografējās. Palīdzēja mums atrast ērtāko ceļu.

 

Divi krēsli patiešām aizkuģoja uz Austrāliju. Toreiz iepazinos ar vairākiem Austrālijas latviešiem. Viens no viņiem, precīzi neatceros - šķiet,  zobārsts vai aptieķnieks,  solīja Latviešu sabiedrībai nogādāt. Ja kāds Austrālijā  ir redzējis Latvijas ozolu vienkoču krēslus, labprāt bildēs aplūkotu. 

Interesanti, kā klājas mūsu darbnīcā tapušiem darbiem - tepat Latvijā un arī ārzemēs, īpaši otrā pasaules pusē

Re,  tepat Latvijas Kārķos! 







Bet te - ezermalā Vidzamā.




Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru