Jauno lietu izdomātāji - Anete Šalma.

Anete Šalma šoziem pierunāja RTU pasniedzējus un kursa biedrus, lai atbalsta viņas centienus paplašināt mēbeļu fumkcijas ar QR kodu, kurš mēbelēm dos iespēju startēt arī kā informācijas devējiem, vai pat mēdijiem. 

LMA Dizaina katedras vadītājs, profesors Holgers Elers atzinīgi novērtēja Anetes un mūsu studentu realizētos centienus. Paldies viņam par to! Pati Anete mēģina iestāstīt kursa vecākajai, ka šādas lietas var nākotnē izmainīt arī  viņas dzīvi, bet redzams, ka Agnese ne visai tam tic!

Anete pārliecinoši demonstrē Līgatnes papīrfabrikai veltītā diplomprojekta iespējas, un te viss kārtība! Normāli ieinteresētiem  izstādes apmeklētājiem Anetes darbs patīk.

                                      
Tikpat pārliecinoši Anetei izdodas projekta aizstāvēšanās procedūra RTU, kā vienīgā no kursa  komisijas     novērtējumā iegūstot divcīparu skaitli. Patiešām jauki! Apsveicu!


Neticami, bet Anetei pašai nemanot, ir izdevies sevi virtuāli iekodēt projekta fantāzijās....Un viņai nav līdzi mobilais ar atbilstošo programmu...Ko nu?

Eksaminācijas komisijas pārstāvis, Latvijas Dizaineru savienības ekspriekšsēdētāja Anita Grase ar konkrētu jautājumu atgriež Aneti realitātē! Nu ko tik nevar izdarīt mūsu  meitenes!

2 komentāri: