Jānis Balodis.











 Spēcīgs meistars. Interesanta dzimtas vēsture, pilnvērtīga ārodskolas un augtskolas izglītība. Kārtīga darbnīca, ģimene un māja.  Pielieku dažas bildes no meistara FB. Meistaru Jāni Balodi starp daudzien Jāņiem Baložiem internetā ātri atradīsiet, ja pievienosiet - Mālpils.

Veiksmi svētku nedēļā mūsu draugiem un arī visiem, kuri ir apjēguši - mūsdienās tieši rokdarbu amatos ir drošs sākums interesantai dzīvei. Modernā dzīve sākas tieši tad, ja TU PATS  spēj ieviest sev, savā darbnīcā, savos darbos  jaunākās  rokdarbu fiziskā darba atvieglošanas un dizaina tehnoloģijas.   Tā tu vari piedāvāt katram klientam  - arī visā pasaulē - viņam  interesantu produktu vai pakalpojumu.  Prakse ir pierādijusi, ka Īsti Meistari spēj paši sasniegt klientu bez lielražošanas, lieltirgošanas  un reklāmas. Arī  to  nodrošina modernās informācijas tehnoloģijas. Lai top! 

P.S. Ieiesim bērnu veikalā. Varbūt ir laiks meklēt rokdarbu nemīlēšanas/nepopularitātes sākumu.  Redzam, lielražošana un lieltirgošana neguļ, vairums bērniem domāto produktu iemāca rotaļāties un spēlēties, iemāca arī prasīt vecākiem - pirkt vēl un vēl...! 

 Jādomā par to, lai bērni prastu ne tikai spaidīt un bīdīt taustiņus, bet mācētu arī lietot  atbilstošus darba rīkus un darīt derīgus darbus.  Ir jārada tādas spēles, kas dabas dotos materiālus spēj pārvērst labās lietās.  Tā kādreiz sākās un arī šodien turpinās kultūra. Jārada iespēja bērniem sajust - ES PATS varu !

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru