Sveiciens savējiem 2021 !

 

Sveiciens un veiksmes vēlējumi Jaunajā 2021. gadā!

Paldies visiem, kas jau strādāja un pandēmijas laikā turpināja strādāt ar koku mājās. Ir jauna laba ziņa visiem, un īpaši tiem, kam nebija iespējas mājās turpināt iesāktos darbus. Mums Jaunais gads atnesa veiksmi! Man beidzoet izdevās uzlabot mūsu tradicionālo darba vietu. Tagad ir iespēja mājās apzstākļos darboties ar visiem kokapstrādes darba rīkiem, arī ēvelēšanu un  kalšanu ieskaitot. Esmu uzsācis šo jauno mobīlo darba pamatņu izgatavošanu.  Jūs varēsiet to saņemt lietošanā uz laiku, kāmēr būsiet mūsu kolektīvā.  

Aplausi manai un mūsu veiksmei! Pasūtiet droši! Raugiet internetā arī pasaules profesionāļu un amatieru informāciju, – ja atrodat analogu, dodiet ziņu man. Intresanti būtu salīdzināt!  Man ir pamatotas aizdomas, ka mums Jundā pirmajiem būs reāli kokapstrādes darba galdiņi, kas, izmantojot divkāršo un pat trīskāršo ķīlēšanu,  nemaz nebūs sliktāki vai neērtāki par simtgadīgiem ēveļsoliem.

Manā blogā vilniskazaks@blogspot.com sadaļā >Junda jūs varat tos iepazīt, un ja iepatīkas - rakstiet uz adresi vilnis.lak@inbox.lv  vai m.t. 29387388

Skoltājs Vilnis Kzāks

P.S.  Vienosimies, kur un kā saņemt mazās roku darba pamatnes un to lietošanas  instruktāžu. Lai top !

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru