konkurss ZELTA ROKAS



Žurnāls Ievas Māja un Latvijas Amatniecības kamera jau otro gadu pēc kārtas rīko konkursu ZELTAS ROKAS.
Lai veicinātu un atbalstītu Latvijas iedzīvotāju vēlmi un darbošanos amatniecības nozarē, jau otro gadu pēc kārtas žurnāls Ievas Mājas un Latvijas Amatniecības kamera rīko konkursu ZELTA ROKAS.

Konkursā tiek aicināts piedalīties ikviens, kas rada ar savām rokām, bet nav sertificēts amata meistars. Arī studenti, skolēni, pensionāri. Visus darbus vērtēs profesionāla žūrija 6 kategorijās: Latvijas suvenīrs, rotaļlieta, dizaina priekšmets dārzam, mājas tekstils, mēbele, interjera aksesuārs.

Viens no žūrijas pārstāvjiem un Latvijas Amatniecības kameras prezidents Dr.sc.ing Vilnis Kazāks uzsver: „Amatniecības sākumi ļoti bieži ir saistīti mājamatniecību. Labākie mājamatnieki cenšas sasniegt pilnību un gribot, negribot nonāk profesionālā amatniecībā. Sajūtu, prāta un roku darba harmonija rada lietas, kuras ir mīļas, ērtas un drošas.  Tā tas ir bijis  vēsturiski un tā tas turpinās. Tikai meistarība var radīt  kvalitāti, bet bez kvalitātes labāku dzīvi nevar sasniegt. Konkurss ir lieliska iespēja ceļā uz meistarību.”

Pieteikties konkursam var līdz 10. maijam un konkursa uzvarētāji tiks publicēti žurnālā Ievas Māja 1. jūnija numurā. Labākos konkursantu darbus būs iespēja apskatīt ikgadējā Latvijas Etnogrāfiskā Brīvdabas muzeja rīkotajā Gadatirgū 2. un 3. jūnijā.

Ievas Māja ir praktisks žurnāls mājai un dārzam ar ieteikumiem dārza, mājokļa iekārtošanā, kopšanā, kā arī padomiem, kā darināt noderīgas lietas un pagatavot garšīgus ēdienus. Žurnālu izdod SIA „Žurnāls Santa” kopš 2005. gada un tas iznāk reizi divās nedēļās.

Papildu informācija:
Ineta Laiviņa
Mārketinga projektu vadītāja
SIA "Žurnāls SANTA"
Tālr.: 6 7006105
Fakss: 6 7006111
Mob. tālr. 2 9167810


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru