Labdien! Pielikums Kārķu Meža dienu -2023 Koka auto sacensību nolikumam.

 


 Aicinājums to publicēt, popularizēt! Šis būs 10. jubilejas sacensības, kā arī vēl nebijis tik kvalitatīvs asfalts! Visas cerības uz rekordiem! Pārējā pasākumu programma vēl tiek precizēta, to publiskosim, kad viss būs zināms.

 Lielos vilcienos info - pirmajā dienā būs atraktīvs izglītojošs seminārs "Viss par eglēm!", vakarā lauku mājas "Stimperi" lielajā šķūnī gruzīnu kantrī dziedātāa Shota Adamashvili koncerts un gruzīnu ēdieni. Visiem, kam nepieciešams nodrošināsim nakšņošanu.

 Otrā diena - līdzīgā formātā kā parasti, taču būs arī jaunas lietas! Pasākumu vadīs, tajā skaitā, koka auto sacensības komentēs Gustavs Terzens. Spriežot pēc vairākām sarunām ar Gustavu Terzenu, domāju, ka būs labi, viņš tiks lieliski ar šo pienākumu galā! Pirmkārt jau labi tas, ka viņam ļoti iepatikās visa pasākuma ideja, ikviena darba panākuma atslēga, ja darbu dara ar prieku! Par to vēl runājam, taču iespējams, ka tiks sagatavots arī sižets kādam TV  raidījumam. Kā jau ierasts, katru gadu mums ir izstādes. Iecerētas ir vairākas, bet viena no tām Viļņa Kazāka piedāvāta - kustīgo rotaļlietu izstāde un Jura Alpa piedāvātā motorlaivu modelīšu izstāde, ko izvietosim piepūšamā ūdens baseinā. Cik saprotu Jurim ar audzēkņiem jau top ļoti inovatīvas lietas, ja kāds vēl kaut ko līdzīgu gatavs izgatavot, aicinām pievienoties! Par galveno balvu - turpinām tradīciju - brauciens uz Briseli! Pašlaik vedam sarunas ar EP deputātiem, domājams, ka šoreiz tā būs Inese Vaidere, kura piedalīsies mūsu pasākumā un dāvās arī galveno balvu. Tagad gan pie darba un kā galvenais tiesnesis Vilnis saka - lai top! Uz sazināšanos! 

 

Sandra Pilskalne
Tel: 263 91 447

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru