Jau otro gadu piedāvājam Kārķos koka auto sacensības.

Otrās koka auto sacensības Kārķos 10.05.2013. 14-00



Jau otro gadu piedāvājam  iespēju bērniem, jauniešiem  un visiem ieinteresētajiem no dabiska koka izgatavotu pašgājēju auto sacensības, tāpat kā pērn! Gandrīz kā F-1 !


Labām lietām nav nekā lieka! Kā dzinējs, - motors darbojās koka zars vai maikste kura iztaisnojoties velk auklu un tā griež asi ar riteņiem.
Tehniskie noteikumi ir bargi! Tas joks! Absolūti nekādu ierobežojumu! Auto detaļu izmēri, forma, krāsa, ...un viss pārējais...jūsu brīva izvēle.       
Uzvar tālāk aizbraukušais!!!
Skaidrs, ka visu izšķirs laba konstrukcija un stiprs motors!
Te redzams video...

TVNET :: Online TV - Vidzemē sarīko koka auto sacīkstes


Ko esam secinājuši.
Ja sabrauks daudzi, tad operatīvi sadalīsim pēc pazīmēm kuras diktēs reālā situācija. Pagaidām mūsu jaunajai lietai neliksim apgrūtinājumus. Lai ir mikro, mini, midi, makro un supermakrogiganto koka mobīļi!  Nojaušam objektīvos kritērijus nākotnē. Svars pret attālumu! Tas vēl būs. Pagaidām ir jāatraisa interese, jāuzlabo daudzveidība un dizains. Pastāv sen atzīta patiesība – darbs pats rādīs!

Zinām, ka balvas būs interesantas no Latvijas Amatniecības kameras, Rīgas Tehniskās universitātes, Latvijas Izgudrotāju biedrības, mežu un kokapstrādes organizācijām un firmām. Pašvaldības un vietējie arī vēlas atzīmēt savējos.

Pagājušā gadā Koka auto sacensības notika Kārķos, Vijciemā , Īvandē  un divas reizes Rīgā. Šogad tā lieta ies plašumā.

Kārķēnieši  viesmīlīgi piedāvā naktsmājas no tālienes atbraukušajiem jau ceturtdienas vakarā. 26068289 Sandra.
Veiksmi visiem!
Nekādu blēdību, tikai gudras viltības!!! Sekojiet  vilniskazaks.blogspot.com  www.kkdi.lv    www.lak.lvb  vilnis@lak.lv tel.29387388

 


1 komentārs: